Velvet - od 32.epizode do 34. epizode!

Meksicke serije

Velvet – od 32. do 34. epizode!

By  | 

capture-20160724-164415Velvet – od 32.epizode do 34. epizode!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
32: Anina i Albertova veza doživljava novi neuspeh.

Nakon što je Raul de la Riva saznao da su oboje ljubavnici, dizajner ne prihvata dobro vest i spreman je da uradi nešto bi dovelo u opasnost njegovu sopstvenu kolekciju. Kao da je to malo za Alberta, Mateu će biti potrebna njegova pomoć za suočavanje sa nečim za šta obojica nisu spremni. Starati se o Lourditas, Barbarinoj kćerki. Sa druge strane se posao sa nakitom formira. Barbara i Kristina se upoznaju sa novim dobavljačem, mladim Valentinom Alcocerom, koji im neće olakšati stvari. Iako postoji nada. Čini se da Valentin ima slabost prema Patrisiji. U međuvremenu, Esteban pokušava da normalizuje odnos između njene kćerke i Blanke večerom. Mlada će pokazati svoju buntovnu i drsku stranu karaktera. Ono što ne očekuje je da će je planovi njenih ostaviti bez reči. Što se tiče Rite i Pedre,na njihov će odnos uticati nadzaštita koja Conchi, Pedrova majka, poseduje prema svom sinu. Možda je jedino što razonodi damu, sveži interes za don Emilia.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *