Velvet - 48. epizoda, 49 ep. i 50 epizoda sa prevodom

Meksicke serije

Velvet – od 48. do 50. epizode!

By  | 

Velvet – 48. epizoda, 49 ep. i 50 epizoda sa prevodom
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
48: Anin odgovor na Karlosov predlog biva odložen, kako bi videla šta kaže mali Albertito, ali ne nalazi pogodan trenutak da ga pita.

Kristina malog Albertita poziva na rođendansku zabavu svoje ćerke, takođe ubedi Karlosa da se pojavi na zabavi, priča sa Albertitom i ubedi ga. Ana i Mateo predstave Marko-u i Enrike-u plan Petrinog lokala, a njih dvoje pristanu da posete lokal preko volje. Enrike od Valentina saznaje da je Patrisia trudna. Pedro saznaje da Rita ima rak, i zajedno donose odluku da se ona operiše. Zbog toga, Pedro poseti Marko-a kako bi mu zatražio avans i mogao da plati operaciju. Enrike i Marko mu daju novac u gotivini, ali u zamenu za jednu uslugu: Pedro će morati da uništi Anin lokal. Pedro stoji pred komplikovanom odlukom. Raul pročita u novinama da se Umberto hvalio da je lično uradio dizajne za kolekciju. Daje 24 časa direkciji Velveta da Umberto ispravi novinare. Ali, kada oni kontaktiraju svog predstavnika, on odugovlači, tako da se upute u njegov hotel. Marko traži objašnjenje od Klare o zagrljaju sa Mateom (zagrljaj se dogodio u prošloj epizodi), ali ona loše reaguje. Sa Mateom počinje da pokazuje to saučesništvo/naklonost koju su oboje imali pre. Klara pomeša profesionalni sastanak sa privatnim. Antonia, Honasova mlađa sestra se pojavi u galeriji sa koferom (valjda). U vezi je sa muškarcem iz Madrida koga je došla da upozna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *