Velvet - 51. epizoda, 52. epizoda i 53. ep. sa prevodom

Meksicke serije

Velvet – od 51. do 53. epizode!

By  | 

Velvet – 51. epizoda, 52. epizoda i 53. ep. sa prevodom
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

51: Anina kolekcija je doživela veliki uspeh, i dokaz toga je nagrada koju će ona primiti u Italiji. Ana odlazi sa Ritom, koja zaslužuje putovanje kako bi se oporavila od bolesti.

Anin uspeh i nagrada u Italiji posebno boli Markosa, zbog čega koristi njeno odsustvo kako bi joj zadao jak udarac. Organizuje paradu gde Aninu kolekciju predstavi javnosti, najboljim klijentima galerije…i njihovim kćerkama. Marko namerava da osvoji nove generacije, u čemu mu pomaže Kristina, koja uspeva da transformiše galeriju u vrhunac modernosti: London 60’tih. Markov plan razljuti Klaru, Pedro-a, Honasa…a posebno Don Emilio-a. On se suoči sa direktorom galerije, i optuži ga da želi da se približi Aninom poslu. Ali, ni Emilio, ni Anini prijatelji neće sedeti skrštenih ruku. Oni naprave plan, uz pomoću kojeg će svi na paradi saznati da je dizajnerka kolekcije zapravo Ana. Mateo dobija informacije o tome gde se nalazi Alberto. Jedan od prijatelja magazina/časopisa je saznao da je Alberto Markez u jednom modnom atelje-u pod nazivom “Silk”, koji je smešten u Njujorku. Mateo odlučuje da putuje čak do tamo, jer ako mu je prijatelj živ, želi ga videti sopstvenim očima. Ali, pre putovanja se oprašta od Klare… Patrisia, u međuvremenu, tumači ulogu nesrećne/plačljive udovice, nakon Valentinove smrti. Ona sebe već vidi kao jedinu naslednicu njegove imovine. Međutim, njena svekrva nije psihički spremna na to da se Patrisia približi porodičnoj imovini, obzirom da sumnja da je ona (Patrisia) varala njenog pokojnog sina. U radionici, Honas je iznerviran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *