Vish – 28. epizoda – Mohit je u potpunosti oporavljen!

Indijske Serije

Vish – 28. epizoda – Mohit je u potpunosti oporavljen!

By  | 


Vish – 28. epizoda – Mohit je u potpunosti oporavljen!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂

Sabrina, Alija i Marija ostave hranu da bi zarobile vrane. Alija kaže da se nada da će uskoro pronaći Viškaniju. Sabrina se misli kako izgleda da je Alija u žurbi. Pita se da li da joj pokaže sad.
Aditja priča sa bratom. Govori kako bi voleo da postoji način da mu otkloni bol. Sigurno ga boli jer se oseća nemoćno. Zna da želi da im kaže da Sabrina stoji iza svega, ali ne može. Mohit se pita zašto on (Aditja) toliko rizikuje. Aditja govori da zna da puno rizikuje, ali može da podnese sve zbog njega. On mu ispriča plan da uhvati Sabrinu.
Neka devojka ulazi u Sabrinino kupatilo. Zakorači u kadu i vrisne od šoka, a potom padne na pod. Alija i Aditja čuju to. Aditja je siguran da je medaljon odradio svoj posao. Sad će saznati ko je ta Viškanija. Marija posmatra ovo. Alija i Aditja dođu u Sabrininu sobu. Oni vide devojku na podu. Njeno lice se ne vidi. Aditja kaže Aliji da je dokazao da je u pravu. Sabrina je Viškanija. Sabrina se pojavi i pita šta se dešava, zašto su se okupili u njenom kupatilu. Aditja pogleda onesvešćenu devojku na podu i pita ko je ona. Sabrina glumi da i nju to zanima. Ona okrene devojku i ispostavi se da je to Katrina. Prikazuju sećanje. Marija obaveštava Sabrinu o Aditjinom planu (koji je ovaj podelio sa Mohitom). Sabrina joj se zahvali. Marija kaže da joj je rekla da je nikad ne može prevariti. Uvek će joj biti lojalna. Moli je da pusti njenog sina. Radiće šta joj kaže. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *