Vish – 29. epizoda – Sabrina pošalje zmiju po Aditju!

Indijske Serije

Vish – 29. epizoda – Sabrina pošalje zmiju po Aditju!

By  | 


Vish – 29. epizoda – Sabrina pošalje zmiju po Aditju!
Nasamo, Sabrina pita Mohita ko je on. On ne može biti Mohit. On je uhvati za ruku i kaže joj da je to on. Neka ga dodirne i proveri. Ona ga odgurne. Prosikće kako misli da njemu baš nedostaju invalidska kolica, sad će ga ona vratiti natrag u njih. Preobrazi se u Viškaniju, ali je neko lupi po jeziku. Ugleda Katrinu. Ova joj kaže da ne može da povredi onoga koga je ona spasila. Mohitovo dobrostanje je njena obaveza. Sabrina je besno dohvati, ali joj Katrina sugeriše da razmisli dobro. Sabrina je grdi i pita zašto se iznova i iznova meša u njen život. Još nije naišla na ženu poput nje. Davi je. Mohit je ošamari kako bi oslobodio Katrinu njenog stiska. Naredi joj da se obraća Katrini s poštovanjem, ona mu je spasila život.
Sabrina aplaudira: “Dobro odigrano, Katrina! Ovo nije Mohit! Već sam to znala. On je tvoj pijun. Napravila si od mog muža slugu i naterala ga da mi se suprotstavi.”
Katrina joj kaže da je mislila da će ranije shvatiti. Flešbek nam pokazuje kako je Katrina rešila i dala jedan svoj život Mohitu, pod uslovom da radi ono što mu ona bude naredila. On je to prihvatio. Katrina kaže Sabrini kako je ona naredila Mohitu da je poštedi. Mogla je da mu naredi da svima ispriča da je ona Viškanija. Niko ne bi posumnjao u istinitost njegovih reči. Rešila je da se zaustavi jer joj je ipak prijateljica, a i upoznala ju je sa Aditjom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *