Vish – 36. epizoda - Sabrina ima nov plan!

Indijske Serije

Vish – 36. epizoda – Sabrina ima nov plan!

By  | 


Vish – 36. epizoda – Sabrina ima nov plan!
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Katrina upita Sabrinu da joj doda čašu sa vodom. Sabrina nekako uspe da dohvati čašu, pa namerno prospe vodu po Katrini. Katrina odlazi odatle. Sabrini padne na pamet da iskoristi Aditjinu i Alijinu ljubav protiv Katrine. Zamoli Mariju da je odvede kod koreografa. Marija je odvede do Ronija. Sklizne i tom prilikom se uhvati za njega, kako ne bi pala. Primeti u sebi da joj na dodir deluje kao zaluđenik fitnesom, njegovo srce bi dobro došlo Višeli. Flertuje sa njim i predloži mu da zamoli Aliju za pomoć oko plesa. Njih dvoje ubede Aliju da vežba ples sa Aditjom umesto Katrine. “Maana Ke Hum Yaar Nahi” svira u pozadini, dok Aditja i Alija zajedno plešu. Dok plešu, i jednom i drugom kroz glavu prolaze sećanja; šta su obećali jedno drugom… ali i kako je Alija ošamarila Aditju.
Sabrina se na hodniku sudari sa nekom ženom. Ova žena prosikće na nju; zar ne ume da hoda?! Međutim, Sabrina skine cvikere i ova se onesvesti kad ugleda njene strašne oči.
Vrišti dozivajući Mariju da dođe kod nje i odvede je. Oseća se jako bespomoćno. Moraće da povrati svoje moći (svoje oči), kako bi dokrajčila Katrinu. Kroz glavu joj prođe ceo incident od ranije i shvati ko stoji iza svega toga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *