Vish – 7. epizoda – Višera pošalje "poklon" Sabrini!

Indijske Serije

Vish – 7. epizoda – Višera pošalje “poklon” Sabrini!

By  | 


Vish – 7. epizoda – Višera pošalje “poklon” Sabrini!
Alija pokuša da u svojoj sobi pronađe teglu sa otrovnim paukom, ali nje nigde nema. Tegla se zapravo otkotrljala ispod kreveta jer je pauk u njoj oživeo. Marija dođe kod nje i obavesti je da su je zvali iz bolnice i poručili joj da je njen posao na Kotari imanju gotov. Alija je šokirana.
Prikazuju nam Sabrinu koja preko telefona zahvaljuje direktoru bolnice što je pozvao Aliju da se vrati nazad. Navodno se petljala u privatne stvari njihove porodice i to joj se nije svidelo. Nakon razgovora reši da se postara za Sida.
Aditja dobija poruku sa Sidovog broja. To mu zapravo Sabrina šalje poruke u Sidovo ime. Kaže mu da je navodno imao hitna posla i da nije stigao da mu se javi pre odlaska. Marija dođe kod Aditje i obavesti ga da Alija odlazi sa imanja. Doda kako ne zna ko ju je pozvao nazad i zašto, ali zna da je ona jedina doktorka kojoj je zaista stalo do gdina Mohita. Postala je deo njihove porodice. Aditja je zamišljen. Razmišlja kako Alija ima sreće jer odlazi odatle, a ionako je jako iritantna. Naćiće boljeg lekara za Mohita. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site