Vodič-Guide!

Indijski filmovi

Vodič-Guide!

By  | 

Glavne uloge: Dev Anand ,Waheeda Rehman….
Trajanje:183 minuta
Ocena:8.6

Guide (Vodič) je indijski igrani film snimljen na hindiju 1965. Godine. Guide je sniman u dve verzije – dužu na hindiju, i skraćenu na engleskom jeziku koja je bila namenjena za američko tržište. Iako na samom početku film nije doživeo neki uspeh, vremenom je postao jedan od gledanijih filmova, a kasnije osvajao I niz nagrada.

Film počinje sa Rajom koji je pušten iz zatvora.Raja je slobodan vodič koji za život zaradjuje tako što turiste vodi na istorijska mesta.Jednog dana bogati arheolog Marco dolazi u grad sa svojom mladom ženom Rozi.Marko želi da uradi neka istraživanja u pećinama izvan grada I zapošljava Raju kao vodiča.

Dok se Marko posveti otkrivanju pećina,Raju odvodi Rozi na plesnoj turneji, ceni njenu plesnu sposobnost I nevinost.On saznaje o Rozinoj prošlosti- da je kćerka prostitutke I da je ugled dobila kada je postala Markova žena pod užasnom cenom.Ona je morala da se odrekne svog sna-plesa, jer je ta njena strast bila neprihvatljiva Marku.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *