Volim samo tebe - 1. epizoda - Pripreme za Gaurino venčanje su u toku, ali ona je zaljubljena u drugoga!

Indijske Serije

Volim samo tebe – 1. epizoda – Pripreme za Gaurino venčanje su u toku, ali ona je zaljubljena u drugoga!

By  | 

Volim samo tebe – 1. epizoda – Pripreme za Gaurino venčanje su u toku, ali ona je zaljubljena u drugoga!
Radnja serije je u Mumbaju. Glavni junak serije – Ranvir – počinje priču. Govori kako život počinje kada osoba počne disati. Međutim, njemu je stao dah kada je video “tu” devojku po prvi put, ali je njegov život tek tada stvarno počeo. Priseti se kako je još u detinjstvu došao u Mumbaj sa svojim ocem koji se zaposlio kao vozač u velikoj vili. Još uvek se seća trenutka kada je tada po prvi put ugledao nju, kao devojčicu. Bio je očaran njenom pojavom. Tada je znao da ništa neće zapamtiti toliko koliku nju – Išani.
25 godina kasnije, Ranvir je odrastao mladić. Pripoveda nam kako i nakon toliko godina njemu dah i dalje zastane kad ugleda tu Išani. Svaki njegov dah je za nju. Prikazuju nam napola Išani koja sređena silazi niz stepenice, dok Ranvir očarano pilji u nju. Napokon nam u potpunosti otkrivaju Išanin i Ranvirov izgled. Išani zavitlava Ranvira, na isti način kao što je to učinila i pre toliko godina, kad su se videli po prvi put. Prilaze jedno drugom i Išani ga pita kako izgleda, dodaje da ne može da veruje da je osvanuo dan venčanja. Mada, on sigurno ne primećuje razliku, pošto on kao muško ne mora da posle venčanja napusti kuću svojih roditelja. Ranvir joj kaže da se ne plaši, on je uvek uz nju. Išani ode da se pozdravi sa gostima, a nama Ranvir razjasni da ne bi trebalo da pomislimo da se venčavaju on i Išani. Možda će osvanuti i taj dan, dan Išaninog venčanja, a on će tada biti ili najsrećniji ili najtužniji čovek na svetu. Išani se vrati do njega i pita ga kako izgleda. Ranvir joj udeli kompliment, ali je počne zavitlavati. Počnu ćaskati o mladi, Išaninoj sestri – Gauri. Gauri se pojavi na stepenicama i pridruži se ženama u salonu. Međutim, ne deluje nimalo srećno. Ona i Išani se napeto pogledaju. Gauri u ruci drži telefon i jedna od žena hoće da joj ga uzme i skloni. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *