Volim samo tebe 117. ep., Nitin se sve više zbližava sa Išani!

Indijske Serije

Volim samo tebe 117. ep., Nitin se sve više zbližava sa Išani!

By  | 

Volim samo tebe 117. ep., Nitin se sve više zbližava sa Išani!
Prevod:Anabela.Hvala!:)
Išani na sve načine pokušava da se iskupi Ranviru, želi to uraditi hranom, ali zaboravi sastojak koji treba dodati na neko jelo, i sve pođe po zlu. Pokušava na hodniku da se izvini Ranviru, ali to joj nikako ne ide od ruke. Ona se kasnije jada Nitinu, ne ume da se izvini i sve uništi. Nitin je nakon toga ispituje, o mužu, majci, ocu, ali joj ne otkriva da je on njen otac. Falguni ih vidi zajedno, to joj se uopšte ne dopada i veli Nitinu da će mu dokazati da je između Ranvira i Išani sve u redu. Kasnije im poklanja boravak u hotelu, smatra da trebaju provesti neko vreme zajedno. Kada Ranvir krene da kaže da su uzeli poklon i pita kako da se izvuku, ona mu stavi prst u usta, onda mu saopšti da je veoma srećna što će zajedno na odmor i što su dobili poklon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *