Volim samo tebe-Chirag želi da oženi Ishaani, a ne Dishu

Indijske Serije

Volim samo tebe (13. ep.) 10.07.2014. – Chirag želi da oženi Ishaani, a ne Dishu!

By  | 

Volim samo tebe-Chirag želi da oženi Ishaani, a ne Dishu
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Ishaani je napeta, Ranvir to primeti i ponovo počne da je zavitlava, pokušavajući da je malo oraspoloži i skrene joj misli sa tuge i napetosti. On se ponudi da izađe sa njom, kada sazna da ona planira izaći. Ishaani ima uslov, da je ne zavitlava putem. Ranvir se složi i oni krenu.
Harshad poželi dobro došlicu Chetanu i njegovoj porodici, upozna ga sa svojim članovima porodice i svi sednu. Konačno dođe i Disha koja sedne između Falguni i Baa. Harshad pita za Ishaani, i Baa kaže da je vani povodom važnog posla. On pita šta se desilo. Baa kaže da ne zna, i pita ga da se skoncentriše tu. Zamoli Chanchal da donese grickalice i Manohara da nadgleda. Harshad nazove Ishaani, ali ona se ne javlja, zbog čega je on napet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Baa krene da testira Chiraga, pita ga o njegovim devojkama, i on spontano odgovori, što sve iznenadi. Svi misle da će ga Baa odmah odbiti. Baa ga pita je li ikada imao neku tajnu, pita ga da je otkrije. Chirag pita zašto bi otkrio ako je u pitanju tajna. Baa pita bi li čuvao tu tajnu i nakon venčanja. On potvrdi, ukoliko bi to pogodilo njegovu vezu da se sazna. Ona nastavi da ga ispituje, zašto želi da oženi njenu unuku.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *