Volim samo tebe (14. ep.) 11.7. - Ba ošamari Ishani

Indijske Serije

Volim samo tebe (14. ep.) 11.07.2014. – Ba ošamari Ishani!

By  | 

Volim samo tebe (14. ep.) 11.7. – Ba ošamari Ishani
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Chirag kaže da nije ni mogao da pomisli da oni prave razliku između kćerka, a ako oni to rade, to je njihova stvar, a ne njegova. On odlazi sa svojim roditeljima. Disha odlazi u svoju sobu, ostali su napeti, a Baa je napeta. U Ranvirovoj sobi, on je sa Ishaani koja ne zna ništa o incidentu sa Chiragom. On joj kaže da nikada neće dopustiti da joj se išta loše desi. Počne da je zavitlava, te ona besno odlazi. U međuvremenu, Baa je besna na Ishaani, dok Chanchal i ostale žene iz kuće pokušavaju da je zaustave, govoreći da oprosti Ishaani, dete je još uvek. Ali, Baa ne sluša nikoga. Kada Ishaani dođe pred Baa, ova je ošamari jako. Baa je vrlo besna, veli da ona (Ishaani) nije sedela mirno, snašla se i uništila Dishinu budućnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prisutni u sobi su napeti. Baa opet podigne ruku da je ošamari, ali je zaustavi Falguni, koja je pita šta to radi. Baa kaže da uči lekciju Ishaani. Ishaani pita šta je uradila. Baa je vređa i kaže da je uradila isto što i njena majka, hvata momke u zamku. To je i njena majka (Falguni) uradila njenom (Baa-inom) sinu. Optuži Ishaani da je izdala Dishu. Ishaani je iznenađena, Falguni zamoli Baa da stane, pita je kakva je to žena.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *