Volim samo tebe (18. ep.) 17.07.2014. – Čirag daje Išani mesec dana da donese odluku!

Indijske Serije

Volim samo tebe (18. ep.) 17.07.2014. – Čirag daje Išani mesec dana da donese odluku!

By  | 

Čirag daje Išani mesec dana da donese odluku!

Čiragova porodica je došla u Parik kuću. Porodice pričaju. Ketan hvali Haršada zbog njegove poslovne ideje i pita ga za tajnu uspeha. Tad Ranvir dođe i Haršad kaže da je za to zaslužan Ranvir.
Išani siđe dole. Čirag je ugleda i zanesen je njenom lepotom. Ranvir je iz daljine ugleda i kad vidi kako je Čirag gleda, ode.
Čirag priđe Išani i kaže joj da sjajno izgleda u crvenom i sledeće komentare uputi Diši koja stoji iza Išani. Diša ga ignoriše i ode kod svoje braće. Devarš hvali Išani, ali Čirag kaže da Diša izgleda bolje. On opet ode kod Išani i kaže joj da divno izgleda i okrene se ka Falguni koja stoji iza Išani. Devarš i Pratik odu po Šermana. Falguni odvede Čiraga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranvir stoji tužan pored prozora. Čirag dođe i kaže mu da je shvatio i sad želi da se potrudi da bi osvojio Išani. On kaže da mu je prvi put devojka rekla “ne” i on svim srcem želi to “ne” da promeni u “da”. Smatra da treba da se bore za ljude koji su im bitni. Doda da ljudi kažu da život počinje kad ti dah stane, a to se njemu (Čiragu) desilo, život mu je počeo. Ranvir kaže da se njegov završio. Čirag je zbunjen. Ranvir se vadi rekavši da se njegova napetost završila. Siguran je da je on (Čirag) pravi izbor i uradiće sve da spoji njega i Išani. Čirag kaže da izgleda da je on (Ranvir) zaljubljen u nekoga i da je izgubljen u tome, ali Ranvir kaže da nije on izgubljen već je izgubio svoju ljubav. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *