Volim samo tebe (31. ep.) 5.08.2014. – Išani pristane da se uda za Čiraga!

Indijske Serije

Volim samo tebe (31. ep.) 5.08.2014. – Išani pristane da se uda za Čiraga!

By  | 

Volim samo tebe (31. ep.) 5.08.2014. – Išani pristane da se uda za Čiraga!
Išani i Čirag dolaze u stanicu. Čirag daje inspektoru papire za kauciju za Ranvira. Ranvir izlazi iz zatvora sav izubijan, jedva hoda. Čirag mu kaže da izađe i vidi se sa Išani koja je jako napeta.

Išani se uznemiri kad vidi u kakvom je stanju Ranvir. On joj priđe i pokuša da se našali u svom stilu, ali mu ova opali šamarčinu. Besno ga upita šta misli on o sebi, mislio je da ode kod Mukeša u herojskom stilu i da ništa neće da mu se dogodi. Pita ga ima li on uošte mozga. Počne ga grditi da je bezobziran, ni na koga ne misli. Zaplače. Ranvir je bespomoćno gleda i razmišlja kako ona reaguje baš onako kako je on i želeo, sada je zaista ljuta na njega. Pokuša da je oraspoloži, ali ona ljutito skloni njegovu ruku sa svog ramena i kaže mu da je ne dira. Čirag teši Išani i govori joj da se smiri. Dodaje da je Ranvir dobio zabranu prilaska i dok sud ne donese odluku u vezi imetka, Romil i Gauri mogu boraviti kod njih u kući (valjda kod Romilovih). Išani prođe pored Ranvira, priđe Čiragu i zagrli ga. Duboko mu se zahvaljuje. Ranviru je teško gledajući ih. Suze mu teku niz lice i on odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *