Volim samo tebe- Disha zagrli Ranvira, on je izgrdi

Indijske Serije

Volim samo tebe (41. ep.) 19.08.2014. – Disha zagrli Ranvira, on je izgrdi!

By  | 

Volim samo tebe- Disha zagrli Ranvira, on je izgrdi

Ranvir i Falguni su iznenađeni Baa-inim ponašanjem. Baa pozove i Chiraga, govori da je htjela da mu da poklon, ali daju mu svoju kćerku, a šta je veći poklon od toga? Povede ih da plešu i ostali im se pridruže. Baa se smije vidjevši Ishaani i Chiraga zajedno, dok je Ranvir iznerviran. Falguni podijeli svoju sumnju sa Harshadom koji joj govori da pogleda Baainu pozitivnu stranu. Falguni i dalje ostaje pri tom da Baa nikada neće prihvatiti Ishaani.
Chaitali zaustavi sve i govori da će imati takmičenje sada. Pjeva i svi pokriju uši. Baa pita Mitesha zašto ništa ne radi da je zaustavi da pjeva. On veli da joj je glas već loš, šta da uradi. Baa isključi mikrofon i aplaudira. Veli da je red sledeće snahe. Viskakha dolazi i govori da će ona plesati, počne plesati i svi se ostali pridruže. Chirag prati Ishaani podsjećajući je na poljubac. Ranvir je ljut.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ishaani ode popiti vode, a Chirag je prati. Vidjevši to i Ranvir krene za njima. Chirag se približi Ishaani, Ranvir pošalje Devarsha tamo sa voćem i tako spriječi poljubac. Ishaani se postidi i pobjegne.
Vishakhin muž je uzbuđen jer su preostala još tri sata prije nego može dodirnuti Vishakhu. Ona prolazi pored i njen muž vidi da svjeća pada na nju, spasi je, ali se ona naljuti što je dodirnuo prije 3. Kaže mu kako je sada neće moći dirnuti još 3 sedmice. On je razočaran.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *