MATH - 48.-Chirag i porodica stižu u Ishaaninu kuću

Indijske Serije

Volim samo tebe (48. ep.) 28.08.2014. – Chirag i porodica stižu u Ishaaninu kuću!

By  | 

MATH – 48.-Chirag i porodica stižu u Ishaaninu kuću

Baa odvrati Ishani pažnju prije nego otvori sobu u kojoj je Ranvir zaključan. Ranvir pokušava da napravi buku dok Baa pita Ishaani da ne luta po kući i da se spremi za vjeridbu. Ranvir uspije napraviti buku, ali Baa kaže Ishaani da su to pacovi i pošalje je odatle. Ranvir je odlučan da ne dozvoli da Ishaanin život bude uništen i iskoristi polomljeno staklo da presjeće konopac i nakon mnogo muka, konačno je oslobođen. Otvori vrata i ugleda Baa, ode na zadnja vrata. Baa je ljuta i zove nekoga na telefon. Pita svoje ljude da pronađu Ranvira. Oni joj govore da su ga našli kako ide prema Ishaaninoj sobi i zaustavili su ga. Ona im naredi da ga zatvore dok ne prođe vjeridba, ne smije pobjeći. Potom pošalje Chanchal da pazi, ako pobjegne ponovo, neće joj dozvoliti da se osveti Falguni. Chanchal ode dok Disha čuje ovo sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Chetali pokušava da kaže vijest o bankrotu Chiragove porodice, ali čak ni njen muž ne može da shvati šta želi da kaže signalima jer je ućutkana od stane Baa. Iznervirana je i odlučna da nekome kaže nekako. Ode do Baa i traži dozvolu da priča. Izbrblja ono što joj je juvelir rekao i Baa je šokirana što Cheetali zna za Chiragovu finansijsku situaciju. Pravi se da ne zna i traži juvelirov broj, i zabrani joj da priča jer nije rekla nikome. Do vjenčanja ili će da izgubi sav nakit.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *