Volim samo tebe (58. ep.) 11.09.2014. – Išanina porodica dobija pozivnicu za RV-ovu zabavu!

Indijske Serije

Volim samo tebe (58. ep.) 11.09.2014. – Išanina porodica dobija pozivnicu za RV-ovu zabavu!

By  | 

Volim samo tebe (58. ep.) 11.09.2014. – Išanina porodica dobija pozivnicu za RV-ovu zabavu!
RV-ovog asistenta zanima ko je Išani Parek, treba da joj pošalju pozivnicu za zabavu. RV-u se pitanje ne svidi. Asistent mu se izvini i ode da završi posao.

Devarš se šokira kad primi pozivnicu koja je naslovljena na Išanino ime, a važi za celu porodicu. On i Diša su uzbuđeni zbog zabave. Falguni je razdražljiva i prekoreva Dišu koja treba da se uda. Svi se šokiraju kad Devarš pročita da se zabava odvija u njihovoj staroj vili. Devarš i Diša se pitaju kako je to moguće. Diša ugleda izveštaj sa aukcije u novinama i pokaže ga bratu i majci. Falguni je uznemirena. Diša izjavi kako je ona uvek znala da će se to desiti, samo su se uzaludno nadali. Falguni ode. Devarš prebaci Diši što je toliko neosetljiva. Ona ode. Devarš je napet, razmišlja kako će se Išani slomiti ako sazna i bolje je da sakriju to od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Išani je na putu i pita se kako da Falguni saopšti loše vesti.

Išani stiže kući. Pratik i Devarš je ugledaju pa namerno počnu govoriti kako se njima kuća u kojoj trenutno žive jako sviđa i sve im je potaman. Išani ih sluša, a oni kobajagi tek onda primete da je ona tu. Dolazi i Diša i pita braću jesu li rekli Išani za vilu, te joj pokaže novine. Išani se uznemiri, a Pratik i Devarš se naljute na Dišu. Diša se smeška. Išani sklizne suza niz lice. Braći je žao, oni zagrle obe sestre. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *