MATH-Chirag pijan ugleda Ranvira, misli da halucinira

Indijske Serije

Volim samo tebe (60. ep.) 15.09.2014. – Chirag pijan ugleda Ranvira, misli da halucinira!

By  | 

MATH-Chirag pijan ugleda Ranvira, misli da halucinira

 Amba je preuzela Baainu poziciju i pojavljuje se kao pakosna i okrutna kakva je Baa bila. Amba misli da je Cheetalin sari koji nosi u stvari njen i odluči da je posrami time, misleći kako je dobar osječaj vratiti Parekh porodici za njihova djela. Pošalje slugu po taj sari. Ode do Chetali i uhvati je na djelu i krivu i ode da zamijeni sari njenim. Chetali je ponižena.
Chirag flertuje sa strankinjama dok Ishaani pokušava da glumi sreću. Ranvir posmatra dramu sa balkona, uznemiren kako Chirag tretira Ishaani. Chirag kašlje i udalji se. Ishaani odmah potrči do njega dok on kaće da ide po piće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona se ponudi da mu donese i on hvali njenu brigu i naruči i za strankinju koju predstavi Ishaani kao važnog klijenta. RV-ov čovjek primjeti da se Ishaani muči da napuni. U gužvi, RV je ljut i uznemiren. On odmah stiže i osigura put Ishaani da uzme pića. Ona se pita zašto je posebno tretirana, mora biti zbog simpatija kupca kuće. Odluči da bude nonšalanta i zahvali mu nakon što uzme pića. Chirag je nalazi sa čašama i uzme ih, vrati se do strankinje. Ishaani je napeta, ali ne reaguje.
RV-ova desna ruka konačno izjavi da će RV biti tu svakog sekunda.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *