Volim samo tebe (63. ep.) 18.09.2014. – Ranvir kupuje firmu u kojoj Išani radi!

Indijske Serije

Volim samo tebe (63. ep.) 18.09.2014. – Ranvir kupuje firmu u kojoj Išani radi!

By  | 

Ranvir kupuje firmu u kojoj Išani radi!

Devarš uverava Pratika da ne rade ništa pogrešno i da će biti dobro ako mogu da pomognu Išani koja se danonoćno bori da povrate svoju kuću. Pratik se složi.
U međuvremenu, šef misli da će uzeti od Išani novac, a ona je napeta gde da nabavi 25.000 i nakon dugo premišljanja ona shvati da joj je jedina opcija da razgovara sa Čiragom. Ona okrene Čiragov broj, ali se javi njegov vozač i on joj kaže da je Čirag otišao na sastanak sa glavnim izvršiocom firme “Brokering Solutions”, Rishijem Vyasom. Ona kaže da hitno mora da priča sa Čiragom, pa joj on da broj kompanije, da bi ga kontaktirala tamo.

U RV-jevoj firmi, Čirag ne uspe da zakaže sastanak i ode. Upravo tad, Išani zove recepciju i pita za Čiraga i njoj kažu da niko ko se tako zove nema sastanak danas. Kad je recepcioner izgovori Išanino ime, RV-jevi asistenti obrate pažnju. Kad RV-jev čovek potvrdi kod recepcionera da je to Išani Parik, recepcioner stavi Išanin poziv na čekanje i ovaj kaže RV-ju za poziv. Ranvir mu kaže da prebaci poziv i da instrukcije recepcioneru. Oni prebace poziv i Išani misli da priča sa Čiragom i priča kako joj treba novac i zašto. Ona počne da plače i da jeca moleći ga da joj pomogne inače će izgubiti posao. RV je napet. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *