RV ponudi Shanaili ugovor, Amba da Chaitali posao sluškinje

Indijske Serije

Volim samo tebe (68. ep.) 25.09.2014. – RV ponudi Shanaili ugovor, Amba da Chaitali posao sluškinje!

By  | 

RV ponudi Shanaili ugovor, Amba da Chaitali posao sluškinje

Rv govori svima da prave bilješke prezentacije. Ishaani pokušava da se ustane sa stolice, ali RV čvrsto drži stolicu. Shanaila, Chiragova djevojka mu kaže da sjedne i da se opusti, ali RV ostaje da stoji. Ona flertuje sa njim govoreći da je tako zgodan, ne zna kako da se skoncentriše na prezentaciju ako on stoji kraj nje. Rv veli da on može samo da se skoncentriše kada stoji. Ona ne zna da započne prezentaciju, pita za pomoć. Drugi momci joj pomognu. Svi sjednu i komentarišu da je zgodna. RV je gleda tokom prezentacije. Ishaani to primjeti i ne sviđa joj se. Neki momci kometarišu da Shanaila izgleda kao poznati model, ali ne mogu da se prisjete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RV veli da izgleda kao Sunny Leone i nasmije se pogledavši u Ishaani. Ishaani se okrene. Nakon prezentacije RV pita sve da naprave izvještaj, a kaže Shanaili da ostane tu. Svi odu, Ishgaani pogleda ka Ranviru koji flertuje sa Shanailom. Ishaani ode zgrožena.
Svi radnici tvrde da će Shanaila dobiti ugovor vidjevši kako je Rv gledao. Unutra, RV govori Shanaili da je prezentacije bila puna grešaka, ali ipak će joj dati ugovor zbog nje. Ona je srećna i šokira ga poljubivši ga u obraz na kome ostane trag karmina. Izvede je napolje i svi vide trag karmina.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *