Volim samo tebe – 9. epizoda – Susret Išani i Čiraga!

Indijske Serije

Volim samo tebe – 9. epizoda – Susret Išani i Čiraga!

By  | 

Susret Išani i Čiraga!

Čirag pošalje Dišu kod momka koji smešno izgleda. On se takođe zove Čirag. Diša mu se predstavi i oni razgovaraju. On je pita za ples. Ona oklevajući pristane. On smešno igra sa njom i Čirag se smeje. Njegov prijatelj mu priđe i pita ga zašto se smeje. On mu ispriča kako je poslao Dišu kod drugog Čiraga.
Njegov prijatelj ode kod konobara i kaže da nikoga ne pusti da uđe dok ne popije piće.

Ranvir i Išani stignu tu. Ranvir razgleda devojke. Oni se šale. Ranvir primi poziv i izađe napolje. Čiragov prijatelj dođe kod Išani i kaže joj da ne može da uđe dok ne popije piće. Ona kaže da ona ne pije, ali on na silu pokuša da je natera da popije. Ranvir vidi to i vrati se da je odbrani, ali Išani mu kaže da se ne meša, ona će srediti to. Čiragov prijatelj joj kaže da je dobra devojka i opet pokuša da je natera da popije. Ona ga ošamari i on padne. Svi se okupe tu. Čirag pita šta se dešava. Išani pita ko je on. On kaže da on organizuje tu zabavu. Diša je šokirana kad shvati da je on pravi Čirag. Išani kaže Čiragu da je njegov prijatelj pokušao da je natera da popije piće kad je ona odbila. Svi oni misle da su kul ako piju, ali istina je da im treba piće da bi uživali u životu. Ona voli život i ne treba joj piće da bi uživala. Čirag pita kako god da je, ona ga je ošamarila i sad će da mu se izvini. Ranvir se umeša i pokuša da smiri situaciju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *