Volim samo tebe od 196. do 199. ep.,Išani smišlja plan kako da spasi Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 196. do 199. ep.,Išani smišlja plan kako da spasi Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe od 196. do 199. ep.,Išani smišlja plan kako da spasi Ranvira!( od 12. do 16.marta)
Falguni u policijskoj stanici pusti snimak u kome Baa priznaje da je podnela optužbu kako bi se osvetila Ambi i Kailašu.

Išani se pojavljuje, sa novom pričom. Ona se ponaša kao da mrzi Ranvira, a voli Čiraga. Ranvira optužuje da je ubio Čiraga.

Gdin. Đaveri, Ritikin otac umire u bolnici. Ona je slomljena, a najveća podrška joj je njen najbolji prijatelj, Ranvir.

Ranvir ne veruje u Išanine reči. Ona se ponaša zlobno prema njemu i potpiše papire za razvod. U tišini i sama plače i teško joj je što to mora da radi. Priseća se da je auto u kom su se Ranvir i Čirag borili pustila u provaliju, a na mesto zločina podmetnula dokaze koji će tvrditi da je ona ubila Čiraga.

Kada policija dođe da je uhapsi, ona lažno priznaje da su se voleli, trebali da pobegnu i da ga je ubila u besu kada ju je izdao i odbio da pođe sa njom.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!