Volim samo tebe od 223. ep. do 225. ep.!Ba sazna da je Išani živa!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 223. ep. do 225. ep.!Ba sazna da je Išani živa!

By  | 

Volim samo tebe od 223. ep. do 225. ep.!Ba sazna da je Išani živa!( od 13 do 15. aprila)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Šekar se sve više zaljubljuje u Išani i ovo podeli sa Ranvirom koji čak ni ne zna u koga se njegov prijatelj zaljubio. Šekar ga zamoli da sa Ritikom dođe na proslavu nazvanu “roka” sa Ritikom, i da izvuku što više o Išaninim osećanjima.

Baa, Falguni, Devarš, Ćetali i ostali članovi porodice dolaze u Krišinu kuću, upoznaju i gdina. Mehru, Kanćal (Šekarovu i Krišinu majku). Oduševljeni su poklonima od strane Šekarove porodice, nesvesni da ih je Išani izabrala.

Baa sretne Išani, i šokirana je. Išani je zamoli da sve zaboravi, promenila je ime i priču kako oni ne bi patili zbog nje.

Ritika je u velikoj nedoumici da li da Ranviru kaže da je Išani živa. Ona završava u bolnici zbog stresa i brige. Ranvir povodom toga donosi odluku da zaboravi prošlost i zauvek zaboravi njegovu ljubavnu priču sa Išani.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!