Volim samo tebe od 284. do 287. ep.!Išanin plan polako deluje!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 284. do 287. ep.!Išanin plan polako deluje!

By  | 

Volim samo tebe od 284. do 287. ep.!Išanin plan polako deluje!( 9, 10, 13, 14 jul 2015.)

Prevod: Anabela.Hvala!:D

Plan koji su osmislili Išani, Baa i Šekar polako počinje da deluje. Išani ne propušta priliku da pecne i provocira Ritiku, koja samo što ne pukne od besa.

U toku Devaršovog i Krišinog venčanja, Ranvir stavi “sindur” i “mangalsutru” Išani što izludi Ritiku koja se napije. Išani je pred svima na zabavi ošamari sa izgovorom da je to uradila jer je Ritika pila vino, što bi moglo naškoditi detetu. Ovim lukavim potezima, zapravo želi da izvuče njeno priznanje. Nakon što se onesvesti, Šekar i Ranvir se pobrinu za Išani i odvode je RV-ovoj kući. Amba je iznervirana videvši ovo.
Komentar možete ostaviti ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!