Volim samo tebe od 294. do 296. ep.!Išani popije napitak i prizna Ranviru da ga voli!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 294. do 296. ep.!Išani popije napitak i prizna Ranviru da ga voli!

By  | 

Volim samo tebe od 294. do 296. ep.!Išani popije napitak i prizna Ranviru da ga voli!( od 29 do 31. jula)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Sumnje u Ritikinom umu se iz dana u dan sve više uvećavaju. Ona neprestano dobija znakove od Falguni, sa jedne strane je uplašena, sa druge strane se pita da li je ona živa ili je to nečija igra. Ni me sluti da je sve to deo plana.

Kada od Ćetali čuje za posebni napitak od kojeg ljudi zbore samo istinu, ona se pobrine da taj napitak ispije Išani. Iako očekuje nešto drugo, zatekne kako Išani izjavljuje ljubav Ranviru i kako se grle.

Ranvir voli Išani, ali neprestano je na mukama, suzdržava se i pita Išani zašto mu je uradila sve to. Iako su im koraci nesigurni, njih dvoje svakim danom i svakim postupkom pruže korak jedan prema drugom. I dok Šekar u potpunosti veruje Išani, Ritika je ta koja će gaziti i preko leševa da postigne ono što želi, Ranvira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!