Yeh Hai Mohabbatein - 12. 7. 2018. - Bliži se Rošnin porođaj, Simi se ponaša čudno! - Turske-Serije.Net

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 12. 7. 2018. – Bliži se Rošnin porođaj, Simi se ponaša čudno!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 12. 7. 2018. – Bliži se Rošnin porođaj, Simi se ponaša čudno!

Prevod: Maya. 😃

Raman i Išita se prepiru u sobi. Raman tvrdi da ne oseća bol u leđima, dobro je i stavio je lek. Išita ga pita da joj pokaže da radi jogu, želi da vidi to. Raman kaže da bi joj pokazao, ali su poze joge malo perverzne i ne bi trebalo to da gleda. Išita mu zapreti da legne ili će ga gurnuti i povrediti još više. 😃
Raman joj kaže da puno priča, a Išita mu kaže da ćuti i masira ga govoreći da masaža pomaže. Svaki bol će nestati. Raman leži na krevetu i zaspe. Išita se nasmeši kada ga vidi.
U pozadini ide “Dil kahin rukta hai”….

Išita ga pokrije ćebetom i pogleda njegov telefon. Seća se svojih trenutaka s Ramanom, pokuša da mu otključa telefon i ne zna koja je šifra – Ruhi, ljubav, Adi, Pihu… Ona pokuša sve, ali se ne otvara. Telefon mu pozvoni, Raman se probudi i pita je šta radi tu s njegovim telefonom – neka prestane da ga špijunira. Išita odgovara da ne radi ništa, samo mu je spasila telefon jer je zaspao legnuvši na njemu. Raman zna da je to laž i predloži joj da u budućnosti bolje razmisli pre no što slaže. Išita mu kaže da joj se nije čak ni zahvalio, neće da priča s njim. Ode. Razmišlja kako Raman nije zaspao ni nakratko, nema mira… Raman primeti da ga leđa više ne bole – Išita ga je izlečila.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!