Yeh Hai Mohabbatein - 20. 8. 2018. - Simi nasamari Parmita, on uperi pištolj u Išitu!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 20. 8. 2018. – Simi nasamari Parmita, on uperi pištolj u Išitu!

By  | 

Yeh Hai Mohabbatein – 20. 8. 2018. – Simi nasamari Parmita, on uperi pištolj u Išitu!

Prevod: Maya.

Simi spreči Ramana da zove policiju i odluči da se suoči lično sa Parmitom, on je jako opasan. Raman ode da proveri telefonsku liniju. Simi govori uplakano i gnevno: ,,Ovo on sve radi kako bi mi se osvetio. Neću dozvoliti da se išta loše desi Pihu. Pronaći ću je i poslati ga u zatvor. On je sigurno ovde ostavio neki trag. Moram da nađem to…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Simi pronalazi na zemlji Pihuine naočare i pita se zašto je Parmit toliko ljigav da koristi malu Pihu za to. Čuvar dolazi i kaže da je neko namerno presekao telefonsku žicu. Popravio je to. Telefon sada ponovo radi i svetlo se vratilo isto. Simi se javlja na poziv i zapanjena je. Parmit se smeje zlobno i govori joj: ,,Zdravo, Simi, pametna si. Znala si da ću te zvati. Dođi da se sretnemo oči u oči. Videćeš ispred jedan automobil. Uđi unutra i dođi do mene. Ispisaću ti adresu… Pihuinom krvlju. Požuri!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *