Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 24. epizoda – Prabhakar odluči da se skloni sa puta Siddhantu!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 24. epizoda – Prabhakar odluči da se skloni sa puta Siddhantu!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 24. epizoda – Prabhakar odluči da se skloni sa puta Siddhantu!

Sharma obaveštava Prabhakara da je izvršena racija u jednom skladištu Reddy kompanije, neka pita sina kako je nabavio dokaz protiv Goela. Prabhakar se iznenadi čuvši ovo, a još više se iznenadi kad mu Srikant kaže da su saznali da policajac koji je izvršio raciju ima problem ili sa njim (Prabhakarom) ili sa Siddhantom. Prabhakar se izvini KK-u. KK mu kaže da se dešava.
Kod kuće, Prabhakar napadne Siddhanta jer se danas osramotio pred KK-om i morao da mu se izvini zbog njega. Otkrije mu da zna da je ucenio Sharmu da bi dobio informaciju o Goelu, zato je on izvršio raciju magacina Reddyjevih. Siddhant mu prebaci da se njemu nikad ništa ne sviđa. Zašto mu se ne sviđa ništa što on uradi? Prabhakar kaže da će mu se skloniti sa puta ako smatra da mu je prepreka, ali ne zna šta će on (Siddhant) postati onda. Siddhant odgovori da će postati neko ako mu se skloni sa puta. Prabhakar kaže da im se onda od sad putevi razdvajaju.
Gayatrin rođak je obaveštava da je našao mladu za Siddhanta. Gayatri prenosi to Siddhantu, ali on joj kaže da ne želi da se ženi. Gayatri ga ubeđuje i traži od Purve da mu pokaže slike devojke. Međutim, ona mu greškom pokaže Anuine slike. Siddhantu nije svejedno, zamisli se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *