Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 50. epizoda – Siddhant sazna da iza sabotaže aviona stoji Kartik!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 50. epizoda – Siddhant sazna da iza sabotaže aviona stoji Kartik!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 50. epizoda – Siddhant sazna da iza sabotaže aviona stoji Kartik!

KK pokazuje Gayatri Nupurinu sliku i traži njeno odobrenje za brak, jer da je Prabhakar živ, tražio bi odobrenje od njega. Gayatri se svidi Nupur. Purva čestita Kartiku.
Anu pita gde je Siddhant. Purva odgovara da ne zna, pozove ga.
Kartika pozove neko sa privatnog broja, ali on se ne javi.
Purva se začudi jer je Siddhantu telefon ugašen, a još više se iznenadi kad joj Sweety kaže da ni on ne zna gde je Siddhant. I Anu se zabrine.
Otmičari dovode Siddhanta do Goela. Asistent mu objasni da su hteli da ga zaštite od osobe koja je odgovorna za pad aviona. Goel otkriva Siddhantu da je Dinesh organizovao pad aviona po Kartikovom naređenju i da je pokušao da sklopi dogovor sa njim rekavši da će im se Prabhakar skloniti sa puta. Ubrzo će razumeti, neka sluša svoje srce. Njegovi ljudi će ga bezbedno otpratiti kući (Siddhanta), neka ga ne zove više jer im se razgovori prisluškuju. Siddhant kaže da mu ne može verovati.
Gayatri ubedi KK-a da pristane da se Kartik oženi za sedam dana, a on traži od nje da nadgleda rituale za venčanje. Ona odbije to. Siddhant dođe tu i podrži KK-a. Anu se obraduje videvši ga, što iznenadi Kartika, Neetu i KK-a. Siddhant objasni da je KK-ova porodica i njihova porodica, a tako će se i bolje upoznati. Gayatri na kraju pristane. Siddhant se pita da li je Kartik zaista sabotirao avion.
Počinju rituali oko Kartikovog rituala. KK čuje kako Anu udeli kompliment Vidantu (a zapravo je samo htela da Siddhanta napravi ljubomornim).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *