Zaboravi ako možeš 10. epizoda!Harun baca Tolgu u more!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 10. epizoda!Harun baca Tolgu u more!

By  | 

Zaboravi ako možeš 10. epizoda!Harun baca Tolgu u more!

U Harunovim mislima je stalno Eda. Priseca se svih njenih reci. Harunov drug priznaje da je vrsio veliki pritisak na njega. Harun kaze da je zamalo zbog Ede mogao da raskine veridbu sa Meldom. Na vratima Edine kuce momak donosi cvece za Meldu. Majka prima cvece i zove je da vidi ovaj prelep poklon od Haruna. Majka pita Edu kad ce doci Tolga sa majkom. Majka je zabrinuta i misli da Edu muci nesto sto ona ne zeli da joj kaze .

Moli Meldu da razgovara sa Edom. Melda trazi pomoc od Haruna u vezi Ede ,zato sto njena majka misli da ce se Eda poveriti Harunu. Melda svoju sestru odvodi na razgovor sa Harunom. Eda to ne zeli, ali po nagovoru sestre pristaje i ulazi u brod. Stize i Tolga . Njegovim prisustvom Harun nije odusevljen .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Melda kaze da majka zeli da zna zasto je Eda odustala od vencanja. Melda zeli da Harun pomogne Edi,ali on to odbija ,pravdajuci se da ne zeli da se mesa u tudje zivote. Harun pokusava da Tolgu odvarti od vencanja sa Edom. On na to ne pristaje. Iz ljubomore i besa HaruN baca Tolgu u more. Posto vidi da je ovim Eda potresena HaruN skace u more i trazi Tolgu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *