Zaboravi ako možeš 12 epizoda!Harun i Eda su uhvaćeni zajedno, Harun smišlja laž !

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 12 epizoda!Harun i Eda su uhvaćeni zajedno, Harun smišlja laž !

By  | 

Zaboravi ako možeš 12 epizoda!Harun i Eda su uhvaćeni zajedno, Harun smišlja laž !

Za to vreme Eda i Harun se lepo provode i jedu hranu koju je pripremio Harun. Melda odlazi kog Harunovog druga. Pita ga gde je Harun. Batu odgovara da ne zna. Melda kaze da je Harun u poslednje vreme postao mnogo cudan i da mu nece dozvoliti da od nje pravi budalu. Uz Harunovo odobrenje Eda upravlja brodom. Ferda kaze ocu da joj je mnogo zao sto ga je povredila i da su svi njeni mnogo dobri prema njoj. Otac je pogodjen njenim recima i place ,a Ferda mu uplakana pada u zagrljaj. Eda i Harun voze bicikl. Posle duzeg vremena Harunu se vraca osmeh na lice. Edi nepoznata zena gleda u dlan.

Kaze da je muz mnogo voli i da je na putu njihova beba i da njih dvoje nece nikad niko rastaviti. Harun zeli da Edu odvede na mesto gde spremaju najbolju ribu. Eda to ne prihvata jer mora da se vrati kuci. Melda odlazi u kafic da trazi Haruna. Harun zeli da sa Edom ode negde daleko od svih. Eda je svesna da to ne moze uciniti i preklinje ga da je vrati kuci. Tolga zove Edu ,ali njoj je mobili iskljuceen. Melda svuda trazi Haruna. Na rastanku Eda kaze Harunu da cuva sebe i njenu sestru. Harun uzima kljuceve od kola,kako bi Edu odvezo do kuce. Pred njima izlazi Melda.Ovim susretom svi troje su iznenadjeni. Melda pita Edu sta ce tu. Eda je zbunjena i ne daje odgovor. Harun zeli da sve priznaju Meldi dok Eda na to ne pristaje.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *