Zaboravi ako možeš 13. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 13. epizoda!

By  | 

Zaboravi ako možeš 13. epizoda!

Gulaj i Eda pricaju. Gulaj je ljuta i pita Edu sta je radila ceo dan na jahti sa Harunom. Smatra da je Eda preterala . Tolga dolazi kod Haruna u firmu. Kaze mu da ce se ozeniti Edom. Harun ne odustaje od svog misljenja da oni nece biti srecni u braku. Tolga kaze da Harun ne moze spreciti taj brak. Okrece se i odlazi iz Harunove kancelarije. Gulaj odlazi kod Ede kuci. Zeli da prica sa njom dok Melda nije kuci. Krivi Edu sto se i dalje vidja sa Harunom. Postavlja uslov da se vise ne vidja sa njim,a u supronom ce sve reci Meldi.

U Edinim mislima je poslednji razgovor sa Meldom. Harun zove Edu. Ona se ne javlja. Harun po drugi put zove Edu, ali bez uspeha. Harun kaze Meldi da svojim postupcima nije zeleo namerno da je povredi dok je ona razocarana i kaze da vise ne veruje ni njemu ni sebi. Tolga kaze Edi da je razgovarao sa Hrunom. Iza njegovih ledja pojavljuje se Harun. Zeli da nasamo razgovara sa Edom. Obavestava je da je neko usnimio njih dvoje na jahti. Tolga se protivi njihovom razgovoru i kaze Harunu da ostavi Edu. Dolazi do tuce. Harun je i dalje uporan i kaze Edi da bi za nju sve ucinio. Ona kaze da je vise ne zove i ne pita nikad za nju. Tolga je ljut sto Harun stalno uznemirava Edu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *