Zaboravi ako možeš 14. epizoda!Melda je ljuta na Haruna!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 14. epizoda!Melda je ljuta na Haruna!

By  | 

Zaboravi ako možeš 14. epizoda!Melda je ljuta na Haruna!

Tolga posmatra bolesnu majku dok spava.Zove Edu i kaze joj da mu je majka mnogo bolesna.Kerem nalazi mesto gde ce da smesti devojku da spava. To je njihova radionica. Eda dolazi kod Tolge. On je duboko potresen majcinom bolescu i kaze da u zivotu ima samo njih dve.Kaze da mu je majka mnogo jaka zena i pored teskog zivota nikada je nije video da place. Eda priznaje da je on najposebnija osoba koju zna. Tolga ne zeli da izgubi majku.Eda je uz njega i kaze da ce sve biti dobro. Ferdin suprug pali radionicu njenog oca.Devojka Goste i Kermen na srecu nisu u radionici za vreme nesrece.Dok bezbrizno koraca ulicom Kermen dobija informaciju da im je radionica zapaljena.Odlazi da vidi radionicu. Srecan je sto nije sasvim izgorela. Ferdin suprug priznaje Ferdi da je on zapalio radionicu.

Eda i Harun pricaju. Eda je odlucna i kaze da ce sve zaboraviti i da ce njih dvoje od sada ziveti kao da se nista nije dogodilo. Eda je svesna da oboje mora da ispastaju za svoje greske. Ne zeli da Harun okrene ledja njenoj sestri jer ona to ne zasluzuje.Harun uzima kofer od nje u kome se nalazi iznenadjenje za njenu sestru.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *