Zaboravi ako možeš 15. epizoda! Tolgina majka govori Edi da Tolgu ostavlja njoj!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 15. epizoda! Tolgina majka govori Edi da Tolgu ostavlja njoj!

By  | 

Zaboravi ako možeš 15. epizoda! Tolgina majka govori Edi da Tolgu ostavlja njoj!

Harunov otac razgovara sa Meldom.On ne zeli da oni dvoje prihvate poraz i da se predaju. Predlaze da uvek budu zajedno. Tolga zove doktora i zakazuje pregled. Nakon toga Tolga zove i Edu. Ona prihvata da sa njim i njegovom majkom krene kod doktora. Tolga zeli da majku odvede kod svih doktora,kako bi spasio njen zivot. Majka smatra da je to mnogo skupo i protivi se tome. Nakon odbijanja, majka ipak pristaje da ode doktoru. Ferdin muz ne priznaje da je zapalio radionicu. Nakon gledanja rezultata doktor daje losu vest Tolgi o zdravlju njegove majke. On se ne miri sa smrcu svoje majke i svadja se sa doktorom. Tolgina majka nasamo razgovara sa Edom. Kaze da ce ona uskoro umreti i da sina ostavlja njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Zeli da oni ostanu zajedno celog zivota. Tolga je slomnjen bolom i u ocajanju pita sebe kako da nadje svoj put bez majke. Gulaj zeli da Melda na ruku vrati verenicki prsten. Kaze da je Harun voli. Otac zove Haruna. Kaze da je njihov neprijatelj mnogo jaci nego sto su oni mislili. Harun gleda slike na kojima je on sa Edom i pali ih. Eda je razocarana u ljubav i govori svojoj nerodjenoj bebi da je ljubav trpljenje bola.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *