Zaboravi ako možeš 17. i 18. epizoda! Harun pomaže Tolgi oko novca za operaciju njegove majke!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 17. i 18. epizoda! Harun pomaže Tolgi oko novca za operaciju njegove majke!

By  | 

Zaboravi ako možeš 17. i 18. epizoda! Harun pomaže Tolgi oko novca za operaciju njegove majke!
17 epizoda

Harun sa roditeljima odlazi na rucak kod Melde. Tokom rucka vode se razgovori razlicite prirode.Svi su opusteni dok Melda Harun i Eda deluju napeto. Tolga sa majkom odlazi kod treceg doktora. On predlaze operaciju. Ona je mnogo skupa. Tolga po cenu zivota zeli da dodje do novca za operaciju. Odlazi kod sefa da trazi novac. Kaze da ce raditi ako treba i celog zivota da bi spasio zivot svojoj majci. Ali ne dobija novac. Tolgina majka zove Edu. Kaze joj da ne zeli da Tolga toliko pati i da po cenu zivota nalazi novac za njenu operaciju. Svesna je svog zdravstvenog stanja i kaze da vremena i nade za nju vise nema. U tom trenutku kaslje i tesko dise. Eda preplasena zove hitnu pomoc.

18 epizoda

Eda sa Tolginom majkom odlazi u bolnicu. Tamo dolazi i Tolga. Pita Edu kako mu je majka. Upalsen ulazi u ordinaciju, ali ga ne primaju. Tolga je razocaran sto nije uspeo da pomogne majci i misli da ona umire. Harun zove Edu. Eda kaze da ce doci u Meldinu kancelariju da razgovara sa njom. Gulaj pita Meldu za Edu. Dobija odgovor da je ona u velikom zivotnom haosu. Gulaj odlazi iz Meldine kancelarije i ostavlja sestre same. Eda trazi novcanu pomoc od Melde za Tolginu majku. Melda smatra da ce Harun moci da ubrza dobijanje novca. One odlaze kod njega u kancelariju. Majka moli Tolgu da je izvede iz bolnice. Harun saopstava Edi da je gotova pozajmica i da Tolga moze da ide sutra da podigne novac. Melda Harunu na tome zahvaljuje. Harunu preko telefona preti nepoznat glas.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *