Zaboravi ako možeš 19. epizoda! Muž Ferdi otima dete!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 19. epizoda! Muž Ferdi otima dete!

By  | 

Zaboravi ako možeš 19. epizoda! Muž Ferdi otima dete!

Melda pita Ferdu kad ce da oprosti Edi. Smatra da Eda nije kriva i da je Ferda ta koja treba da oprosti. Eda kaze majci da je Tolginoj majci lose. Zbog toga njena majka kaze da odloze vencanje na neko vreme. Harun zove Edu i kaze da je mnogo vazno. Eda pristaje na sastanak ali na kratko. Harun zeli da Eda raskine vencanje sa Tolgom. Priznaje joj svoju ljubav.

Eda ne smatra sebe jakom osobom i svesna je da nema snage da se bori za svoju ljubav kao Harun. Doktor zove Tolgu radi zakazivanje operacije. Prepreka za to je Tolgi novac kog nema. Tolga zove Edu. Kaze da mu je potrebna i da zeli da razgovara sa njom. Harun se protivi njihovom sastanku. Pita Edu zasto hoce da se uda za coveka u koga nije zaljubljena.

Seval zeli da zna sa kim je Eda razgovarala. Eda priznaje da je to bio Harun. Seval se pita da li njenoj sestri nije neprijatno zbog toga. Kerem se pravda obavezama i zeli da uzme slobodan dan,otac mu to odobrava. Melda smatra da je Harun zamisljen zbog eksplozije i ne pomislja da je razlog njegovog neraspolozenja Eda. Tolga kaze Edi da ne zeli nikakvu finansisku pomoc od Haruna i da ce se sam snaci.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *