Zaboravi ako možeš 20. epizoda! Harun doživi saobraćajnu nesreću!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 20. epizoda! Harun doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Zaboravi ako možeš 20. epizoda! Harun doživi saobraćajnu nesreću!

Na Edinom nastupu dolaze Harun i Melda. Tamo je puno sveta. Dolazi i Tolgina majka u invalidska kolica. Pocinje nastup. Tolga i Eda plesu. Publika je odusevljena nastupom. Jedina Harun ne pokazuje odusevljenje. Tolga na pozornici drzi govor. Prica o svom zivotu i na svemu sto je postigao zahvaljuje se majci. Na kraju kaze majci da neodustaje, da ce sve biti u redu i da ce se oporaviti. Zqtim govori o Edi. Javno priznaje da mu je dragocena I da zeli da to svi vide…

Njegov govor publika pozdravlja gromoglasnim aplauzom. Sa bine Eda odlazi u svacionicu i tamo srece Haruna. On je odvodi sa sobom. Tolgina majka je odusevljena nastupom. Tolga prilazi Edinom ocu i kaze da voli njegovu cerku. Dzemil ne voli to da slusa i odlazi. Harun je ljut i kaze da ne zeli vise da zivi za druge. Eda ga moli da je vrati. On na to ne pristaje. Eda ne zeli da povredjuje druge, a narucito njenu seatru Meldu. Harun je odlucan i ne odustaje od namere da za njega od sada postoje samo njih dvoje. Najzad Eda kaze da zeli da bude sa Tolgom,a ne sa njim. Harun je ljut i besan i kaze joj da moze da radi sta hoce.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *