Zaboravi ako možeš 21. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 21. epizoda!

By  | 

Zaboravi ako možeš 21. epizoda!

Melda razgovara sa Harunovim ocem. Tema razgovora je posao. Nakon kraceg razgovora Melda odlazi kod Sadet. Ona ne zna nista o saobracajnoj nesreci svog sina Haruna. Kola hitne pomoci stize na mesto nesrece. Eda moli Haruna da izdrzi zbog njihovog deteta. Kerem zeli da se pomiri sa ocem. Odnosi mu kafu. Nudi se da mu pomogne oko matematike i racunanja. Moli oca da mu oprosti, obecava da ce se promeniti i da vise nece raditi lose stvari. Otac smatra da Keremove greske narusavaju dobre odnose u porodici. Dzemil smatra sebe losim ocem. Kolima hitne pomoci Haruna odvode u bolnicu. U cekaonici je Eda. Ona je dozivela veliki sok i u svom kosmaru sanja vrlo ruzan san. Ona je u bolnici sa Harunom.

Na vratima sobe pojavljuje se i Melda. Vidi Edu pored Haruna i bez reci izlazi. Melda je ljuta na svoju sestru, naziva je lazljivicom i bezstidnicom. Kaze da ju je ona otela Haruna i da vise ne zeli da je vidi. U Edinoj glavi stalno se vraca misao o tom ruznom snu. Doktor kaze da je operacija uspela i da je Harun dobro. Doktor smatra da svi treba da zahvale mladoj zeni koja je bila svo vreme uz Haruna. Melda zeli sto pre da nadje tu zenu i da joj se zahvali. Eda se u bolnickom hodnuku krije od Melde. Ne zeli da njena sestra sazna da je bila sa Harunom. Policija od Ede zahteva da da iskaz o saobracajnoj nesreci. Meldini roditelji su potreseni nesrecom i odlaze u bolnicu da vide Haruna. Batu kaze Edi da je Harun dobro i da ona moze da ide.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *