Zaboravi ako možeš 22. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 22. epizoda!

By  | 

Zaboravi ako možeš 22. epizoda!

Harun zove Edu.Ona kaze da je vise ne zove i da je njima sudjeno da ne budu zajedno. Svesna je da ce morati da prihvati dalji zivot bez njega. Harun je njenim recima potresen i zeli da izadje iz bolnice,pravdajuci se da mu je dobro. Melda mu to ne dozvoljava kao i njegov drug Batu. Batu zeli da se Harun smiri ali Harun to ne moze jer se ne miri da zauvek izgubi Edu. Po nagovoru Melde Eda odlazi kod Haruna u sobu i zeli mu brz oporavak. Pristize i Tolga. I on mu takodje zeli brz oproravak. Posto zna zasto je doso Harun kaze Tolgi da novac moze podici kad hoce. Eda odlazi sa Tolgom. Drago joj je sto je Tolga prihvatio taj novac. Eda donosi odluku o udaji za Tolgu. Obavestava majku o tome. Pita je da l ce stati na njenu stranu kad bude to rekla ocu. Majka je ovim njenim postupkom povredjena,place i kaze Edi da od sada nema roditelje. Otac je van sebe od besa i Edu isteruje iz kuce. Ona ga moli da je opet vrati ali on na to ne pristaje.

Ferda obavestava Meldu da je otac isterao Edu iz kuce. Melda obavestava Haruna da se Eda udala za Tolgu i uprkost ocevoj zabrani. Eda odlazi kod Tolgine kuce. Kaze da vise nema porodicu i da je on jedini koga ona ima. Edini roditelji su slomnjeni bolom zbog ovog njenog postupka. Melda zove Tolgu da pricaju. Posto zna kako ce teci razgovor Tolga kaze da to nece nista promeniti. Eda oblaci vencanicu i odlazi sa Tolgom u bolnicku sobu ,kako bi je videla njegova majka. Tolga kaze majci da su Eda i on uradili ono sto su obecali i da je sad na nju red. Tolgina majka odlazi na operaciju.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *