Zaboravi ako možeš 27. epizoda! Melda sumnja da su Eda i Harun u tajnoj vezi!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 27. epizoda! Melda sumnja da su Eda i Harun u tajnoj vezi!

By  | 

Zaboravi ako možeš 27. epizoda! Melda sumnja da su Eda i Harun u tajnoj vezi!
Otac naredjuje Harunu da pozove Meldu i razgovaraa sa njom. Gulaj zove Meldu. Ona se ne javlja, jer je preokupirana velikim problemima. Melda uplakana izlazi iz svoje kancelarije. Ne moze da poveruje da je Eda mogla da joj nanese toliku bol. Tolga zove Edu. Pita je kako je. Eda odgovara da je dobro i da ne brine za nju. Harun zove Edu, ona uspesno savladava svoja osecanja i ne javlja se na telefon. Seval zove Tolgu, ali umesto njega javlja se njegov drug i pita ga da li su videli clanak u novinama i da l ta devojka na slici lici na Edu. Tolga uzima novine iz Metinovih ruku. Zapanjen je kad vidi fotografiju Ede i Haruna. Uznemirena Melda odlazi kod Ede. Ona nije kuci. Melda kao i mnogo puta oseca se porazeno i pita sebe kuda dalje. U tom trenutku pojavljuje se Eda. Melda ne govori nista,vec joj pruza novine i trazi odgovor od nje. Van sebe od besa pita da li je ona Harunova devojka. Eda je uznemirena i uplasena i ne daje odgovor na sestrina pitanja. To posmatra Harun koji se stavlja u Edinu zastitu. Melda od Haruna trazi objasnjenje fotografije u novinama.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harun je ljut zbog ovakvog Meldinog postupaka i kaze da ne dira neduznu trudnu zenu. Harun pokusava da objasni Meldi da je ta slika napravljena ispred bolnice i da je tamo otisao da pomogne Edi.

Eda se kaje zbog svog postupka i moli Haruna i Meldu da joj oproste. Harun smatra da je neispravno sto Melda od njega cuje za Edinu trudnocu.Posle svih ovih dogadjaja Melda je razocarana i ljuta i ne zeli da razgovara sa Harunom. Eda place i nemocna pada u Harunov zagrljaj.Harun je hrabri i kaze da je sve proslo i da je on sada pored nje. Eda dobija obecanje od Haruna da ce sve uciniti da Melda ne sazna za njihovu vezu. Harun zove Batu i naredjuje da nadje novinara koji je napisao ovaj clanak. Eda smatra da zbog situacije treba da ode odavde i pocinje sa pakovanje stvari.
Nastavak na sldećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *