Zaboravi ako možeš 28. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 28. epizoda!

By  | 

Zaboravi ako možeš 28. epizoda!

Zbog vesti u novinama Melda je zabrinuta i ne zna sta da kaze ocu. Ferda od majke krije novine jer ne zeli da ih ona vidi. Osudjuje Haruna i pita se kako je mogao to da uradi Meldi. Harun odvodi Edu u stan kod svog prijatelja i razgovara sa njom. Eda kaze da svoju tajnu krije i da nikome nije pricala o njemu. Smatra da to jedino zna Gulaj jer ih je zajedno videla u kaficu. Harun misli da bi mu bilo mnogo lakse da mrzi Edu. On smatra da ce njihova ljubav vecno trajati. Eda odlazi kuci. Tolga je ljut i uznemiren i malo se ruzno ponasa prema Edi. Trazi od nje da mu sve kaze o dogadjaju iz novina. Povredjena ovakvim iznenadnim postupkom, Eda donosi odluku da ode iz njegove kucee. Tolga je u tome sprecava,moli je da mu oprosti i kaze da nije imao namere da je povredi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ferda smatra da Harun treba da izmeni ponasanje prema Meldi. Seval salje poruku Meldi. Seval se unapred oseca kao pobednica i kaze da ce svi uskoro imati prilike da upoznaju Edino pravo lice. Kerem ne veruje novinama i smatra da je to laz. Dzemil naredjuje ostalim clanovima porodice da ga nasamo ostave sa Meldom. Otac smatra da su njegova i Harunova porodica dva razlicita sveta.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *