Zaboravi ako možeš 32. epizoda!Fejaz naziva Tolgu sinom!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 32. epizoda!Fejaz naziva Tolgu sinom!

By  | 

Zaboravi ako možeš 32. epizoda!Fejaz naziva Tolgu sinom!

Fejaz odlazi kod supruge. Ona je razocarana u njihov dugogodisnji zajednicki zivot i ne zeli vise da ga vidi. Melda zeli da proseta sa Harunom. U razgovoru sa njim ona opravdava svoju napetost. Stalno se vraca u proslost i postavlja ista pitanja. To ljuti Haruna. Smatra da se prevario u proceni samog sebe. Sebe vise ne smatra jakim,jer ne moze spreciti da Melda pati. Melda sedi za stolom sama i nervozna.Tolga zove Edu. Pita je kad se vraca kuci i kaze da se nje mnogo uzeleo. Za stolom se vraca Eda. Melda se pravda sestri i kaze da joj ne zameri jer nije u stanju da kontrolise svoje emocije. Pita je kako bi se ona ponasala da je na njenom mestu. Po ko zna koji put osudjuje sebe i kaze da mora da pocne da veruje Harunu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Trag proslosti i njegova velika i vecna ljubav Fejaza dovode na Tolgin prag. Pravda se za svoje lose ponasanje i kaze da za njega nije ni znao. Naziva ga “sine” . Tolga to ne prihvata i osudjuje Fejaza sto godinama nije pitao za njega.Smatra da je sada za sve kasno. Ferda dobija poziv za roditeljski sastanak od ucitelje svoga sina. Majka kaze Ferdi da je videla Edu i osudjuje je sto ne zeli da cuje za svoju sestru. Prijatelj Musaa odlazi kod Dzemila i daje mu novac,kako bi mu pomogao u odplati duga.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *