Zaboravi ako možeš 34. epizoda! Melda doživi saobraćajnu nesreću!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 34. epizoda! Melda doživi saobraćajnu nesreću!

By  | 

Zaboravi ako možeš 34. epizoda! Melda doživi saobraćajnu nesreću!

Harun priznaje ljubav Edi. Zq to vreme Melda gorko place. Harun zeli da cuje od Ede zasto nije pored Tolge. Eda smatra da nije dovoljno jaka da bi bila sa njim. Sve ovo Harun smatra za poslednju sansu. Dok Eda tako ne misli i zeli da ode sto dalje od Instabula. Harun ostaje pri svome i ne zeli da izgubi Edu. Kaze da je dosao trenutak kada Melda treba sve saznati. Eda smatra da je Melda neduzna i ne zeli da ona pati. Dok Harun smatra da je ovo njegova sudbina i da od nje ne moze pobeci.

Eda ne zeli da Harun Meldi kaze istinu. Posto je vec videla sve svojim ocima, Melda nije dovoljno hrabra i nema snage da se suoci sa Harunom i Edom,nego se povlaci u sebe i place. Tolga je zabrinut za Edu i pita je da li joj je dobro. Na njen predlog krecu u Instabul. Posle mnogo teskih trenutaka u zivotu Eda donosi odluku da iz korena promeni svoj zivot. Melda se pita kako je mogla biti toliko glupa i da ne primeti da su Harun i Eda u vezi. Pita se cime je ovo zasluzila kad je oboje toliko volela. Obraca se i Bogu, pitajuci ga sta je zgresila da ovoliko pati. Priznaje svoju slabost i kaze da ne moze izdrzati ovu dusevnu Bol. Po drugi put lomi se izmedju zivota i smrti. Harun od konobara saznaje da su Eda i Tolgaa odputovali u Instabul.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *