Zaboravi ako možeš 37. epizoda! Eda ubedjuje Haruna da ostane zbog Melde!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 37. epizoda! Eda ubedjuje Haruna da ostane zbog Melde!

By  | 

Zaboravi ako možeš 37. epizoda! Eda ubedjuje Haruna da ostane zbog Melde!

Tolga se vraca kuci. Tamo ne nalazi Edu vec njeno pismo. U njemu Eda mu se zahvaljuje na bezkrajnoj dobroti i kaze da Tolga zasluzuje da bude srecan. Sestra Isil zeli da zna sta se krije iza Harunovog odlazka u Pariz. Na aerodromu Harun vidi devojku slicnoj Edi, misli da je ona i prilazi joj. Njegovo prividjenje ubrzo se pretvara u stvarnost. Pred njim zaista stoji Eda. Harun je presrecam sto je vidi. Ona ga moli da ne ide u Pariz i da ne napusta Meldu. Ovim Edinim recima Harun je povredjen. Ali zbog velike ljubavi prema njoj ipak ce uraditi kako ona zeli. Po njenom nagovoru ostace sa Meldom,a Eda za njega vise ne postoji. Harun odlazi kod Melde u bolnicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na njenom licu javlja se osmeh kad ga vidi. Dzemil za sve okrivljuje sebe. Ferdi je zao oca i zeli da ga utesi. Dzemil osudjuje sebe sto se lose poneo prema Edi i izbacio je iz kuce. Mislio je da ce vikom resiti sve probleme sa decom. Zbog takvog ponasanja prema deci smatra da im je unistio zivot. Ferda se ne slaze sa Dzemilom. Kaze da je on dobar otac i da je sve sto je radio bilo u korist njegove dece. Tolga zove Seval. Od nje uzima broj telefona od hemijskog ciscenja gde je radila Eda. Harun je vidno potresen i kazE Batu da za njega Eda vise ne postoji. Harun smatra da je ovo najispravnija odluka.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *