Zaboravi ako možeš 39. epizoda ! Melda saznaje da Eda nije abortirala!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 39. epizoda ! Melda saznaje da Eda nije abortirala!

By  | 

Zaboravi ako možeš 39. epizoda ! Melda saznaje da Eda nije abortirala!

Melda se moli Bogu da se njene sumnje neobistine. Melda odlucuje da izadje sa Gulaj. Eda zeli da uzme unapred odredjenu sumu novca od gazde. Jedan od kolega je uverava da novac ne moze dobiti unapred i on joj daje odredjenu sumu novca. Eda taj novac odbija. Melda shvata da njena prijateljica Gulaj krije istinu od nje. Osudjuje svoju prijateljicu i kaze da je ona podjednako kriva kao sto su i Harun i Eda. Gulaj je potresena Meldinim recima i duboko joj se izvinjava. Kao prava prijateljica, Gulaj sa Meldom ceka kod doktorke. Kolega sa posla na ulici napada Edu.

Iz prikrajka to posmatra Harun i napada Edinog kolegu. Melda kaze doktorki da je dosla kako bi saznala zdravstveno stanje svoje sestre Ede. Dobija informaciju da je njena sestra kod njih dosla zbog abortusa i da je posle odustala. Nakog toga se vise nije javljala. Harun odlazi kod Ede u hotelskoj sobi. Eda mu pada u zagraljaj. Harun pita Edu sta ona trazi u ovoj sobi. Kaze da ni malo ne misli na svoju bebu kad zivi u ovako prljavoj sobi.Nareduje joj da pokupi svoje stvari i krene sa njim. Melda ne zeli nista da kaze svojoj prijateljici Gulaj. Kad je konacno saznala istinu Melda cvrsto odlucuje da se osveti Edi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *