Zaboravi ako možeš 40. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 40. epizoda!

By  | 

Zaboravi ako možeš 40. epizoda!

Batu odvodi Nisu kuci.Nisa mu se na tome zahvaljuje.i kaze da je on dobra osoba.Fejas otvara vrata i ljuti se na Batu sto je njegovoj cerki dozvolio da toliko popije. Nisa se izvinjava, ocu ali on to ne prihvata i kaze da taj problem ne moze rEsiti izvinjenjem.Tolga stalno brine za Edu i zeli da bude srecna.Potajno pati zbog Melde, ali to ne otkriva pred svojim prijateljem Metinom.Harum ne zeli da Eda odmah ode i nudi joj da jede.

Cuje se zvono na vratima, dolazi Nisa,koja zeli da prica sa Harunom.Uocava da je dosla u pogresno vreme, pa zato odlazi kako bi Harun i Eda ostali sami. Harun zove Meldinu majku i raspituje se o njenom zdravlju.Edin zastitnik u svakom pogledu je Harun.Eda ne zeli Harunovu zastitu jer smatra da ona njemu nije nista.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Posle duzeg odsustva Eda nastavlja da odlazi na predavanja.Batu zove Haruna i kaze da je sredio problem za Edin posao.
Harun tesi Meldu i kaze da ce sve biti u redu.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *