Zaboravi ako možeš 41. epizoda!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 41. epizoda! Melda govori porodici da je Eda trudna!

By  | 

Zaboravi ako možeš 41. epizoda!

Dva nezadovoljna radnika odlaze kod Haruna i kazu mu da su odpusteni sa posla. Harun kaze da ne brinu i da ce biti vraceni na posao. Zatim odlazi kod zeta u kancelariju i naredjuje da radnici budu vraceni na posao. Melda se oseca bolje i zeli da pomogne majci i Ferdi u kuhinji. Kerem uocava neobicnu atmosferu u kuci i pita oca sta oni to slave. Otac kaze da ne zna. Dzemil pita suprugu da li je u pitanju neko slavlje u kuci. Od nje dobija informaciju da dolazi Eda na rucak. Fejaz razgovara sa Nisom. Otac zeli da se ona opet vrati u skolu. Ona na to ne pristaje. Otac ne zeli da je prisiljava i kaze da ce od sada ona samoatalno donositi odluke koje se nje ticu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Harun zeli da zna koji je posao Batu nasao Edi. Batu ne daje odgovor na njegovo pitanje,vec ga osudjuje sto je istovremeno sa Edom i Meldom. Eda posle duzeg vremena dolazi kod svoje kuce. Svi clanovi porodice su srecni zbog njenog dolazka,osim Melde. Eda prilazi ocu, kaze da je shvatila svoju gresku,da se kaje i da nema obraza da ga moli za oprostaj.Moli oca da je pogleda bar poslednji put. Posle ovih potresnih reci Dzemil place i Eda mu pada u zagrljaj. Tolga priznaje svom prijatelju Metinu da stalno misli na Edu. Eda ustaje sa stola kako bi gostu otvorila vrata. Na njeno zaprepascenje na vratima vidi Haruna.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *