Zaboravi ako možeš 5. i 6. epizoda! Eda pristaje na brak sa Tolgom!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 5. i 6. epizoda! Eda pristaje na brak sa Tolgom!

By  | 

Zaboravi ako možeš 5. i 6. epizoda!Eda pristaje na brak sa Tolgom!
5 epizoda

Eda nalazi utehu u Tolgi.Harunu je teško da prihvati da je Eda pokraj drugog muškarca, a još teže da će uću u brak sa njim.Harun će učiniti sve da to spreči.Eda daje Tolgu odgovor na ponudu za brak koja zapani svakoga, a naročito Tolgu.

6 epizoda

Eda zeli da se uda za svog druga iz detinjstva. Tolga prihvata svoju drugaricu iz detinjstva iako zna da nije njegovo dete koje ona nosi.Ona je odusevljena njegovim postupkom i pita ga zasto je toliko dobar. Kerem izlazi pred sud.Nedzip mu oprasta gresku u ime dugogotisnjeg prijateljstva sa njegovim ocem. Sestra Meldin pita Edu odakle joj tako brza odluka o vencanju. Na to pitanje umesto nje odgora Tolga. Zatim sestre ostaju same kako bi mogle na miru da pricaju o svemu.

Eda kaze svojoj sestri da se ona i Tolga vole. Posle dosta pitanja sestra dolazi do zakljucka da sestra nesto krije od nje. Eda se stidi svojih gresaka i ne moze da pogleda u oci svojim najmilijim. Cvrsta je u odluci da se uda za Tolgu. Otac je ljut na sina Kerema i kaznjava ga spavanjem u radionicu. Majka odlazi kod njega i zove ga da se vrati da spava u kuci. Keremu ponos to nedozvoljava i ostaje u radionicu. Eda i Harun razgovaraju o njegovim kolima.On je pita Od kad je sa Tolgom. Uznemirena njegovim postupcima Eda kaze da je uporedu bila i sa njim i sa Tolgom.Harun nije povredjen njenim odgovorom i moli je da se ne uda za Tolgu.Eda izlazi iz njegovih kola i odlazi da se vidi sa Tolgom.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *