Zaboravi ako možeš 7. epizoda! Melda sumnja da je Harun vara i odluči da ga prati!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 7. epizoda! Melda sumnja da je Harun vara i odluči da ga prati!

By  | 

Zaboravi ako možeš 7. epizoda! Melda sumnja da je Harun vara i odluči da ga prati!

Harun je presrecan sto je Eda pristala da se sastane sa njim. Devojcica Sinem je ljuta na svoju mamu sto je nije povela u setnju sa njom.Njen problem po obicaju resava baka. Zbog napravljene greske na poslu i velike stete Melde je spremna da da otkaz. Harun zeli da zna sta je uzrok nervoze kod Melde. Tokom setnje devojcica baki postavlja razna pitanja,na koja baka odgovara sa osmehom. Harun dobija vest da se njegova majka i sestricina izgubile. Odmah izlazi iz kanceliarije i krece kuci.

Dok su svi clanovi njegove porodice uznemireni,Harun je stalozen i kaze da ce ih naci. Kerem odlazi na zabavu na obali mora. Tamo srece devojku koja mu se dopada – Burcu. Baka stalno odugovlaci odlazak kuci i ako je unuka zedna i zeli kuci. Baka odlazi po vodu. Eda se vraca kuci. Uverava majku da nema bebe i da je abortirala. Gospodja Sadet se vraca kuci bez unuke . Usmnjenom detetu na ulici prilazi nepoznata zena i tera je da sa njom krene. Devojcica na to ne pristaje,vec ostaje da ceka baku. Na njenu srecu policajac je odvodi kuci.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *