Zaboravi ako možeš 8. epizoda!Eda govori majci da nosi Tolgino dete!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 8. epizoda!Eda govori majci da nosi Tolgino dete!

By  | 

Zaboravi ako možeš 8. epizoda!Eda govori majci da nosi Tolgino dete!

Eda i Gulaj odlaze na mirno mesto da bi razgovarale. Gulaj ljutito pita Edu sta je trqzila sa Harunom. Eda zeli da se opravda za svoju gresku ,ali Gulaj je uporna i pitaa sto se vidjaa sa harumom. Eda je ubodjuje da ne voli Haruna. Melda svakog casa zeli da nadje devojku koja je bila sa njenim verenikom. Eda se rastaje od Gulaj i opazi da je Harun prati.Tolga poverava svojoj drugarica Seval da nije naso poso. Seval ne odobrava njegovo vencanje sa Edom. Nagovara druga da promeni misljenje,ali bez uspeha. Potresena razgovorom sa Tolgom Seval place.

Drugarica Gulaj odlaze kod Melde u kancelariju.Uverava je da Harun nije covek koje bi u isto vreme imao dve zene. Eda i Tolga razgovaraju. Kradom ih posmatra Harun. Ferida sa porodicom odlazi kod roditelja. Zbog svadje sa tastom suprug joj ne dozvoljava da udje u roditeljsku kucu. Gulaj odvodi Meldu kod frizera. Tolga i Eda odlaze u zlataru da kupe prsten.Neumorno ih prati Harun. Tolga odlaze kod Seval da kupi vencanicu. Drugarica mu savetuje da se ne venca sa Edom.Harun priznaje svom drugu da voli Edu.Melda i Eda rqzgovaraju. Melda kaze da nece dozvoziti toj devojci da joj uzme verenika.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *